• Catz Finefood Purrrr mix smaków 12 saszetek dla kota

94.00
szt. Do przechowalni
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
Opinie
Wysyłka w ciągu 24 godziny
Cena przesyłki 9.99
Paczkomaty InPost 9.99
Paczkomaty InPost - dostawa w weekend 12.99
Kurier InPost 14.99
Zostaw telefon

W zestawie Purrrr Collection II znajdują się:

  • N.111 Jagnięcina
  • N.121 Jeleń
  • N.123 Konina
  • N.103 Drób
  • N.105 Łosoś
  • N.109 Dzik

Zalecana dzienna ilość/zapotrzebowanie:

Dzienna porcja powinna wynosić ok. 3-5% masy ciała.

Waga kota/Dawka: 1 kg/30 - 50 gramów, 2 kg/60 - 100 gramów, 4 kg/120 - 200 gramów

Przedstawione wyżej zalecenia mogą się różnić w zależności od wieku i aktywności kota. Dodatkowo należy zapewnić zwierzęciu wystarczającą ilość świeżej wody.

Skład:

Jagnięcina N.111: jagnięcina 70% (mięso, serca, wątroba), bulion 28,8%, minerały 1%, olej z wiesiołka 0,2%

Jeleń N.121: jeleń 70%, bulion z jelenia 28,8%, minerały 1%, olej lniany 0,2%

Konina N.123: konina 70% (mięśnie, wątroba, serce, płuco), bulion z koniny 28,8%, minerały 1%, olej z pestek dyni 0,2%

Drób N.103: kurczak 70% (mięso, serca, wątroby, żołądki, szyja), bulion 28,8%, minerały 1% olej z orzechów macadamia 0,2%

Łosoś N.105: Łosoś 70%, bulion 28,8%, minerały 1%, olej konopny 0,2%

Dzik N.109: dzik 70%, bulion z dziczyzny 28,8%, minerały 1%, olej z pestek winogron 0,2%

Składniki analityczne:

Jagnięcina N.111: białko 10,6%, tłuszcz 7,8%, popiół surowy 3%, włókno surowe 0,4%, wilgotność 75%

Jeleń N.121: białko 10,5%, tłuszcz 6,5%, popiół surowy 2,8%, włókno surowe 0,4%, wilgotność 80%

Konina N.123: białko 11,6%, tłuszcz 5,0%, popiół surowy 2,1%, włókno surowe 0,4%, wilgotność 77%

Drób N.103: białko 10,2%, tłuszcz 5,2%, popiół surowy 2,5%, włókno surowe 0,4%, wilgotność 80%

Łosoś N.105: białko 9,8%, tłuszcz 9%, popiół surowy 3,2%, włókno surowe 0,4%, wilgotność 78%

Dzik N.109: białko 10,5%, tłuszcz 6,5%, popiół surowy 2,8%, włókno surowe 0,4%, wilgotność 77%

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.